MO – Maksimum Odpowiedzialności
Usunięcie konta i danych
Możesz w każdej chwili usunąć swoje konto w aplikacji MO – Maksimum Odpowiedzialności razem ze wszystkimi danymi.
Sposób 1: w aplikacji (od razu)
- Zaloguj się w aplikacji.
- Wejdź w zakładkę Konto.
- Rozwiń grupę Strefa niebezpieczna i wybierz Usuń konto i dane.
- Potwierdź hasłem. Konto i dane znikają od razu.
Przed usunięciem możesz pobrać kopię swoich danych: Konto → Prywatność, dane i prawo → Pobierz moje dane.
Sposób 2: e-mailem
Jeśli nie możesz się zalogować, napisz z adresu przypisanego do konta na [email protected] z tematem „Usunięcie konta”. Usunę konto i dane w ciągu 14 dni i potwierdzę to e-mailem.
Co zostanie usunięte
- konto logowania i profil (imię, e-mail, wzrost, cele, sprzęt),
- dane o zdrowiu, ankiety samopoczucia i zgłoszenia dyskomfortu,
- treningi, serie, ciężary, notatki i historia,
- pomiary ciała, zdjęcia i wiadomości z trenerem,
- notatki trenera o Tobie.
Co może zostać przez pewien czas
- Automatyczne kopie zapasowe bazy – nadpisują się same, najpóźniej po 7 dniach znikają z nich także Twoje dane.
- Dowody zgód i akceptacji regulaminu oraz korespondencja e-mail – tylko jeśli są potrzebne do obrony przed roszczeniami, zgodnie z Polityką prywatności.